5 145 ₴
Місткість 20 банки по 0.5 л, або 12 банок по 1 л.
Автоклав - це герметична ємність, яка використовується для теплової обробки продуктів, нагріваючи їх під великим тиском.
Стерилізація продуктів у даному випадку відбувається набагато швидше та якісніше: при цьому всі бактерії гарантовано усуваються, а в продуктах зберігається більше корисних речовин. Забезпечить тривале зберігання продуктів, спростить процес консервування, зручний та корисний у господарстві. Допоможе швидко й надійно консервувати М'ясо, Рибу, Паштет, Гриби, Овочі, Фрукти, Компот, Варення
Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- Зменшити час термообробки, що підвищує якість продукції;
- Повністю знищити бактерії, наявні в консервуються продуктах;
- Полегшити виснажлививу працю під час консервування;
- Збільшити термін зберігання продукції
Комплектація-градусник, монометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).
Характеристики:
Місткість (кількість банок): банка 0.5 л. - 20 (шт.), банка 1 л - 12 шт;
Тип: Автоклав;
Напруга мережі: 220 В;
Матеріал: вуглецева сталь;
Товщина кришки 10 мм;
Товщина стінок 2 мм;
Максимальний робочий тиск: 4.0 (МПа);
Максимальна робоча температура: 130.0 (град.);
Виробник Харків, Україна
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело нагріву | Електричний (ТЕН) |
Максимальна робоча температура | 130 град. |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Споживана потужність | 2 кВт |
Стан | Новий |
Тип | Автоклав |