Продавець Doilka.com.ua- Інтернет магазин товарів для сільського господарства розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
376 відгуків
promo_banner

Вітаємо! Наразі компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки вже не робочий час. Вашу заявку буде оброблено за можливості найближчим часом. Дякуємо, що звернулися до нас!

Doilka.com.ua - товары для сельского хозяйства
Контакти
Doilka.com.ua- Інтернет магазин товарів для сільського господарстваДмитро
Київська обл., смт. Клавдієво-Тарасове, вул. Генерала Небогатова, 44, 07850 (офіс), Київ, Україна
+380 (96) 828-36-03
Kyivstar
+380 (66) 580-19-85
Vodafone
+380 (73) 134-03-76
Lifecell
+380968283603+380968283603+380665801985
+380 (96) 828-36-03
+380 (66) 580-19-85
+380 (73) 134-03-76
Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 л, фото 2Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 л, фото 3Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 л, фото 4Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 л, фото 5

Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 л

5 200 

  • В наявності
  • Код: АБ-21
Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 л
Автоклав беларуський газовий на 21 банку 0,5 лВ наявності
5 200 
+380 (96) 828-36-03
Kyivstar
  • +380 (66) 580-19-85
    Vodafone
  • +380 (73) 134-03-76
    Lifecell
+380 (96) 828-36-03
Kyivstar
  • +380 (66) 580-19-85
    Vodafone
  • +380 (73) 134-03-76
    Lifecell
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав побутовий газовий 

Місткість: на 0.5 л-21 банку., на 1 л. – 14 банок.

Автоклав для домашнього консервування СБ-30 – надійний прилад, що дозволяє стерилізувати продукти за високої температури та високого тиску. Використовуючи його, можна легко досягти температури 120 градусів, у той час як приготування консервів за допомогою звичайної каструлі та газової плити виконується за нормальної температури близько 95 градусів. Це гарантує більш якісну обробку продуктів харчування в автоклаві та сприяє покращенню смакових характеристик страв, що готуються.

Автоклав газовий СБ-30 вміщує 30 літрів бази - грибів, риби або м'яса. Він є оптимальним і для приготування овочевих закаток. Щоб не помилитися з пропорціями та отримати справді смачні консерви, користувачам пропонується скористатися рецептами, розробленими спеціально для цієї установки.

Особливості

Заводський автоклав, виробництво. Комплектація-манометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).

Характеристики

Місткість: на 0.5 л-21 банку., на 1 л. – 14 банок;
Місткість установки, л. не менше – 30;
Робочий тиск, МПа – від 0,4 до 0,45;
Температура стерилізації, °С - 113...120;
Маса установки, кг, трохи більше - 20;
Габаритні розміри, мм, трохи більше - D300x650;
Встановлений термін служби установки, років (із заміною гумотехнічних виробів та відновленням лакофарбового покриття), не менше - 15;
Тиск відкриття запобіжного клапана, МПа - 0,5 (+0,05);
Тиск закриття запобіжного клапана, МПа - 0,45 (+0,05);
Комплектація: запобіжний клапан, манометр.
Країна виробник: Біларусь

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННЯ ТУШЕНКИ В АВТОКЛАВІ

«Куриця у власному соку»

Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 смг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см від верху!), Закатати. Стерилізувати 90 хв. при тиску 0,45 мПа.

Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, крольчатину, баранину.

«Риба натуральна»

Добре підійде річкова дрібниця чи інша (річкова, морська) риба. Розтрощену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку - повністю, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. на дно 0.5л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

" Риба з овочами"

1кг. цибулі, 1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г рослинної олії, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.

Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо риба не має великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

«Пічнковий паштет»

2 кг. м'яса (яловичина чи нежирна свинина), 1.3 кг. печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі. Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв. Розкласти щільно 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при тиску 0.45 мНа.

Смачного! 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Джерело нагрівуЗовнішній
МатеріалВуглецева сталь
СтанНовий
ТипАвтоклав
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner