15 750 ₴
Електро-м'ясорубка соковижималка "Мрія-МС-550" із редуктором призначена для переробки великих обсягів м'яса будь-якої якості і одержання соку з будь-яких овочів і фруктів. Головною відмінністю є наявність редуктора. Саме редуктор допомагає переробити м'ясо будь-якої якості, оскільки він більш ніж у 10 разів посилює потужність двигуна.
М'ясорубка-соковижималка призначена для подрібнення у фарш м'яса, риби, овочів як варених, так і сирих в будь-якій комбінації, здатна переробляти до 60 кг сировини на годину, а також чудово підходить для приготування соку з томатів, винограду, ягід (з кісточкових попередньо видалити кісточки) та інших м'яких фруктів і овочів.
Це відмінний помічник, як вдома, так і у підсобному господарстві, перероблюючих підприємствах, чудово підходить в їдальнях, кафе, ресторанах, значно економить час, полегшує роботу на кухні. Так само може працювати в м'ясних крамницях, швидко справляється з твердими шматками м'яса з прожилками.
Наявність редуктора в кілька разів збільшує потужність двигуна, допомагаючи переробити м'ясо будь-якої якості.
Функції реверса немає
Складається апарат з приводу, що має однофазний двигун, черв'ячного редуктора, робочого вузла з харчового алюмінію, пластмасового лотка і штовхача. Комплект для м'ясорубки оснащений одним одностороннім ножем та сіткою, які пройшли термообробку. До даного виробу підходять ножі та сітки, наявні в продажу для ручних м'ясорубок. Комплект для соку оснащений спеціальним шнеком і металевою сіткою.
У приводі передбачений захист від перегріву.
У робочих механізмах застосовуються деталі тільки з металу, що значно підвищує їх ресурс.
Корпус і шнек м'ясорубки виконані повністю з харчового алюмінію.
Шнек соковижималки складається з 2-х матеріалів - алюмінію і композитного пластика
Переваги:
- потужний редуктор, що дозволяє переробляти жорстку та жилеву сировину;
- зручна завантажувальна горловина;
- однофазний двигун, потужністю 400 Вт;
- робочий вузол з харчового алюмінію;
- захист від перегріву;
- модифікація м'ясорубки з соковижималкою
Характеристики:
- Продуктивність, м'ясо: 60 кг на годину;
- Продуктивність, сік: 120 кг на годину томати, 90 кг на годину виноград;
- Напруга: 220 В;
- Частота: 50 Гц;
- Потужність: 550 Вт;
- Параметри сітки для м'яса: зовнішній діаметр 54 мм, діаметр отворів 7 мм, товщина 8 мм;
- Захист від перегріву;
- Низький рівень шуму;
- Мідна обмотка двигуна;
- Маса: 13 кг;
- Гарантія 1 рік;
- Країна виробник: Україна
Порядок роботи:
1 - шнек; 2 - перехідник; 3 - підставки; 4 - корпус; 5 - завантажувальний бункер; 6 - затискна гайка; 7 - сітка; 8 - ніж; 9 - перехідна втулка; 11 - вал; 12 - гвинти; 14 - шнур; 20 - шпонка 6х6х25; 21 - шпонка 6х6х7; 22 - перемикач; 25 - привід; 26 - редуктор; 27 - конденсатор
- Встановіть м'ясорубку на гладку поверхню;
- Під сітку 7 поставте ємність для прийому переробленого продукту;
- У обов'язковому порядку звільніть гайку 6 (виверніть на 2 оберти) і включіть перемикач 22 у положення «-»;
- Перевірте напрямок обертання шнека 1 візуально через горловину корпусу 4. Витки шнека повинні переміщатися у бік виходу продукту;
- На працюючій м'ясорубці затисніть гайку 6;
- Якщо в процесі переробки продукту якість різання недостатнє - Дожміть гайку 6 або заточіть ніж 8;
- Порційно закладайте у завантажувальний бункер м'ясо або інший перероблюємий продукт та досилайте його до шнеку за допомогою штовхача;
- Товщина перероблюємого продукту не повинна бути більша за 25 мм. М'ясо розрізати на шматки такого ж розміру;
- Якщо шнек забився і припинився вихід переробляється продукту через сітку - вимкніть м'ясорубку, увімкніть короткочасно реверс, перевівши перемикач 22 через положення вимкнено «0» у положення «=»;
- Утримуючи у цьому положенні перемикач кілька секунд, зробіть зворотний хід шнека для нормалізації процесу переробки;
- Якщо перероблений продукт не виходить через сітку, необхідно вимкнути м'ясорубку і частково її розібрати: зняти гайку 6, вийняти перехідник 2 з сіткою 7 та ніж 8, за необхідністю вийняти шнек (виймається «від руки»);
- Все очистити та зібрати у зворотній послідовності;
- При установці шнека провертайте його до збігу риски на валу шнека з пазом в перехідній втулці 9, встановленої на валу редуктора 26;
- Після закінчення роботи вимкніть м'ясорубку;
- Зніміть гайку 6, вийміть перехідник 2 з сіткою 7 і ножем 8, звільніть гвинти 12 кріплення корпусу 4 до редуктора 26 і поверніть корпус, натискаючи на завантажувальний патрубок «від себе», до суміщення головок гвинтів зі збільшеними отворами у фланці корпусу 4;
- Зніміть корпус 4 з редуктора разом зі шнеком, вийміть шнек;
- Усі деталі добре промийте та висушіть.
УВАГА !!! ПРОМИВАТИ ДЕТАЛІ У КОНЦЕНТРОВАНИХ ЛУЖНИХ АБО кислотних розчинів ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ!
- Cоберіте в зворотному порядку.
Насадка для витискання соку:
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 12 міс |
Захист від перевантажень | Так |
Кількість решіток | 1 |
Матеріал корпусу | Алюміній |
Номінальна потужність | 550 Вт |
Продуктивність м'ясорубки | 1 кг/хв |
Реверс | Ні |
Стан | Новий |
Призначення | Побутове |
Тип приладу | Шнековий |
Користувальницькі характеристики | |
Кількість швидкостей | 1 |
Споживана потужність | 550 |