Продавець Doilka.com.ua- Інтернет магазин товарів для сільського господарства розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
376 відгуків
promo_banner

Вітаємо! Наразі компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки вже не робочий час. Вашу заявку буде оброблено за можливості найближчим часом. Дякуємо, що звернулися до нас!

Doilka.com.ua - товары для сельского хозяйства
Контакти
Doilka.com.ua- Інтернет магазин товарів для сільського господарстваДмитро
Київська обл., смт. Клавдієво-Тарасове, вул. Генерала Небогатова, 44, 07850 (офіс), Київ, Україна
+380 (96) 828-36-03
Kyivstar
+380 (66) 580-19-85
Vodafone
+380 (73) 134-03-76
Lifecell
+380968283603+380968283603+380665801985
+380 (96) 828-36-03
+380 (66) 580-19-85
+380 (73) 134-03-76
Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л електричний, фото 2

Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л електричний

5 200 

  • В наявності
  • Код: АБ-16Е
Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л електричний
Автоклав гвинтовий 16 банок 0,5 л електричнийВ наявності
5 200 
+380 (96) 828-36-03
Kyivstar
  • +380 (66) 580-19-85
    Vodafone
  • +380 (73) 134-03-76
    Lifecell
+380 (96) 828-36-03
Kyivstar
  • +380 (66) 580-19-85
    Vodafone
  • +380 (73) 134-03-76
    Lifecell
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав побутовий електричний на 16 банок

Місткість: на 0.5 л-16 банок

Автоклав для домашнього консервування – надійний прилад, що дозволяє стерилізувати продукти за високої температури та високого тиску. Використовуючи його, можна легко досягти температури 120 градусів, у той час як приготування консервів за допомогою звичайної каструлі та газової плити виконується за нормальної температури близько 95 градусів. Це гарантує більш якісну обробку продуктів харчування в автоклаві та сприяє покращенню смакових характеристик страв, що готуються.

Йде без термометра. Контролюється за манометром, опис викладено в інструкції.

Заводський автоклав, виробництво. Комплектація-манометр, ніпель, спускний клапан. Закручується за допомогою хрестовини (гвинтова закрутка).

Характеристики

Місткість: на 0.5 л-16 банок;
Потужність ТЕНа 2 кВт;
Напруга мережі 220 В
Робочий тиск, МПа – від 0,4 до 0,45;
Температура стерилізації, °С - 113...120;
Встановлений термін служби установки, років (із заміною гумотехнічних виробів та відновленням лакофарбового покриття), не менше - 15;
Тиск відкриття запобіжного клапана, МПа - 0,5 (+0,05);
Тиск закриття запобіжного клапана, МПа - 0,45 (+0,05);
Комплектація: запобіжний клапан, манометр.

РЕЦЕПТИ ПРИГОТУВАННЯ ТУШЕНКИ В АВТОКЛАВІ

«Куриця у власному соку»

Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 смг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см від верху!), Закатати. Стерилізувати 90 хв. при тиску 0,45 мПа.

Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, крольчатину, баранину.

«Риба натуральна»

Добре підійде річкова дрібниця чи інша (річкова, морська) риба. Розтрощену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку - повністю, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. на дно 0.5л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.

" Риба з овочами"

1 кг. цибулі, 1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г рослинної олії, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.

Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо риба не має великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

«Пічнковий паштет»

2 кг. м'яса (яловичина чи нежирна свинина), 1.3 кг. печінки, 2 кг. сала, 6 шт. яєць, 600г. цибулі, 3 ст. л. солі. Всі компоненти перекрутити на м'ясорубку, додати яйця, перемішати, витримати 10-15 хв. Розкласти щільно 0.5 л. банки (1 см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 120 хв. при тиску 0.45 мНа.

Смачного! 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникСОВЕК
Країна виробникУкраїна
Максимальна робоча температура130 град.
Максимальний робочий тиск0.5 МПа
МатеріалВуглецева сталь
Споживана потужність2 кВт
СтанНовий
ТипАвтоклав
Товщина стінок2 мм
Місткість (кількість банок)
Банку 0.5 л.16 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 5 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner