1 365 ₴
Маслобійка ручна побутова призначена для збивання масла із високожирних вершків, отриманих при сепарації молока та вершків, зібраних із молока в домашніх умовах. У домашніх умовах вершкове масло можна отримати шляхом збивання вершків. Цей процес не швидкий і не зовсім легкий. Тому наші предки вже багато століть тому придумали просту дерев'яну маслобійку.
Ручна маслобійка класичної конструкції робиться з дерева, що має ряд особливостей. Дерев'яна ємність може зсихатись і навпаки набухати, насичуючи вологу. Якщо дерев'яна маслобійка довго не використовується, то між рейками можуть утворюватися щілини. Але є відмінний варіант ручної збивалки – це механічна маслобійка для вершкового масла, яка виготовлена з нержавіючої сталі. Такий матеріал справді довговічний, він не гниє, не окислюється під впливом молокопродуктів і не боїться вологи.
Механічна маслобійка складається з бака об'ємом 5 літрів, опорних ніжок та валу з ручкою та лопатями. У бак рекомендується заливати трохи більше 3 літрів вершків.
Головні особливості ручної маслобійки:
- Відсутність прив'язки до електрики (в такий спосіб маслом можна обзавестися хоч серед поля);
- Корпус, бак та лопасті виготовлені з харчової нержавіючої сталі, а значить прослужать дуже тривалий час;
- Вмістка ємність;
- Невелика вага та габарити
Основні технічні характеристики:
Використовується для приготування вершкового масла із домашньої сметани;
Матеріал корпусу, бака та лопат: Нержавіюча харчова сталь;
Загальний об'єм – 2 л;
Робочий об'єм – до 1 л;
Час збивання в масло до 2 л сметани – від 5 до 30 хв., залежить від жирності та якості сметани;
Країна виробник – Україна
Складові:
Робоча ємність;
Стійка;
Лопата збивання;
Ручка обертання;
Кришка
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Привід | Ручний |
Стан | Новий |
Тип | Маслоробка |
Гарантійний термін | 12 мес |
Габаритні розміри | |
Вага | 3 кг |
Висота | 215 мм |
Довжина | 228 мм |
Ширина | 125 мм |