8 500 ₴
Місткість 32 банки по 0.5 л., або 21 шт по 1 л.
Автоклав - це герметична ємність, яка використовується для теплової обробки продуктів, нагріваючи їх під великим тиском.
Стерилізація продуктів у даному випадку відбувається набагато швидше та якісніше: при цьому всі бактерії гарантовано усуваються, а в продуктах зберігається більше корисних речовин. Забезпечить тривале зберігання продуктів, спростить процес консервування, зручний та корисний у господарстві. Допоможе швидко й надійно консервувати М'ясо, Рибу, Паштет, Гриби, Овочі, Фрукти, Компот, Варення
Високотемпературні режими стерилізації дозволяють:
- Зменшити час термообробки, що підвищує якість продукції;
- Повністю знищити бактерії, наявні в консервуються продуктах;
- Полегшити виснажлививу працю під час консервування;
- Збільшити термін зберігання продукції
Характеристики:
Місткість (кількість банок): банка 0.5 л. - 32 шт, або банка 1 л. - 21 шт;
Тип: Автоклав;
Матеріал: нержавіюча сталь марки AlSl 321 (магніт не прилипає);
Товщина стінки-2-3 мм;
Товщина кришки та фланця - 6-10 мм;
Товщина кришки-6-8 мм
Максимальний робочий тиск: 4.5 МПа;
Максимальна робоча температура: 120 град С .;
Висота 660 мм;
Висота з градусником 860 мм;
Об'єм автоклава 43 літрів;
Вага 17-18 кг;
Країна виробник-Україна
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Джерело нагріву | Зовнішній |
Максимальна робоча температура | 120 град. |
Максимальний робочий тиск | 4.5 МПа |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Об`єм | 43 л |
Стан | Новий |
Тип | Автоклав |
Товщина стінок | 3 мм |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 32 шт. |
Банку 1 л. | 21 шт. |
Габаритні розміри | |
Вага | 20 кг |